keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Liian hapokasta

No nyt on miehestä mehut menneet!

Kiitos pitkien lomien olen päässyt treenaamaan kunnolla joukkueen mukana. Se täytyy myöntää, että joukkueurheilu on tällaiselle pohjimmiltaan laiskalle miehelle ainoa tapa saada jalkoihin liikettä. Itse kun en ole niin sadistinen, että lenkkipolulla oikeasti ottaisin tehoja itsestäni 110%. Pallon perässä kirmatessa sitä ei vain voi antaa periksi. Halu näyttää, pärjätä ja voittaa mahdollistaa sen, ettei joka sekunti ajattele sitä, miten pahalta jaloissa tuntuu.



Maanantaina vedettiin puolitoista tuntia hiekkahallin hämäryydessä potkupalloa. Hien määrästä päätellen kaloreja kului ainakin 100000000! Koti-ikävä tuli varsin nopeasti. Useissa treeneissä pääsin olemaan SK:n pari. Kukaan ei halua tuollaista juoksukonetta pariksi xD Tiistai päivä meni töissä ja palautuessa.

Tänään Purha tarjosi minulle ohjatun n. 5km lenkin jonka perään sitten lihaskuntoa ja viivajuoksuja. Sen jälkeen Inkeroisten uimahalliin lefan kanssa uimaan ja saunomaan. Saunassa oli MyPan entinen toppari Tomppa Pakarinen, jonka kanssa keskusteltiin siitä, millaisessa coopper kunnossa futarin pitäisi olla. Hänkin isokokoisena topparina on juossut aina 3200m aktiiviuran aikana. Laitapelaajan pitäisi juosta enemmän.

Huomenna jatketaan hokin, puntin ja jalkapallotreenien merkeissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti