torstai 14. helmikuuta 2013

Hassuttelua :)

Perhe koossa.

Terveppä terve!

Illalla/yöllä väsäsin videopätkän nopeasti ( meni reilu 4 tuntia :D:D:D) joka on laadultaan jopa parempaa kuin aiempi tuotantoni. Lol. xD Nojoo, mutta kannattaa tsekkaa. Mielettömiä (epä)onnistumisen hetkiä koottuna ;)

Jälleen on treenailtu vanhaan malliin. Viikonloppuna perheen (ja miikan) kanssa enimmäkseen. Treenit olivat enemmän tai vähemmän laadukkaita. Hyvässä seurassa tulee tehtyä välillä loistavia treenejä ja välille menee ihan nauramiseksi koko touhu.

Janin kanssa ollaan nyt otettu tavoitteeksi palomiespunnerrus. Se on todella tekninen liike ja aikamoista säätämistä on ollut. Sunnuntaina kuitenkin saatiin hyvää oppia Joel Naukkariselta, ja nyt ollaan jo aika lähellä puhdasta palomiespunnerrusta! Videolle oleva pätkä on ennen oppituntia, mutta tulen tekemään oman päivityksen palomiespunnerruksesta kiinnostuneille. Kerron kuinka se liike voidaan saavuttaa välivaiheineen. Kunhan nyt ensin itse osaan sen kunnolla :---D

Tässä viikolla olen aamuisin jaksanut pariin kertaan käydä vetämässä aamuaerobista. Kuntopyörällä tulee se 15km aamuisin polkaistua. Viikonloppuna on Purhalla kaksi peliä ja saunailta. Tiedossa mukava viikonloppu! (:

Mielenvikanen videopätkändeerus tuosta:





1 kommentti:

  1. Jätkät vetää hyvällä sykkeellä! Ei meinaa U-joen salilla painot riittää, kun Himasen poijjaat imee protskut naamaan ja alkaa tekee penkkiä. Hyvää meininkii ja mahtava video!!

    VastaaPoista