perjantai 15. maaliskuuta 2013

Lisäravinteita ja flunssaa

Hyvää perjantaita kaikille! Tänään aamulla herätessä oli tukkoinen olo ja paikkoja särki. Ajattelin, että eihän sitä nyt voi kipeäksi tulla, kun lomillekin pääsee. Samantien kauppaan ostamaan vitamiineja. Monivitamiinia ja C-vitamiinia on vedetty päivän aikana paljon. Kuume laski jo alle 37 asteen, ja kovasti tekee mieli puntille. Ehkäpä sitä huomenna illalla voisi jo jotain tehdä.

Lomille oli mukava tulla kun postissa odotti iso tilaus fitnesstukulta.

20 laatikkoa proteiini patukoita, 12kg Diet Prota, 8kg Whey 80 ym sälää.


Tässä tilauksessa oli Vanhan Liiton miehille lisäravinteita. Faija, broidi ja naapurinpoika osallistuivat tilaukseen. Oma osuuteni on tuosta tilauksesta 4kg Diet Pro:ta, 4kg Whey 80:tä, 120 proteiinipatukkaa ja rannetuet sekä salihousut. Kaikki nämä tulevat heti käyttöön ja ovat tarpeellisia.

Diet Pro

Diet Pro on ravintoarvoiltaan melko optimaalinen minun vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Diet Prolla pystyy korvaamaan aterioita ja se on nopea välipala. Aluksi ajatuksissani olivat nämä ns. pussidietti tuotteet, mutta tämä osoittautui edullisemmaksi tavaksi korvata aterioita. Yksi annos tätä tuotetta (40g) sisältää 22g proteiini, 9g hiilihydraattia ja 4g kuitua. Ensimmäisen sheikkerillisen maistettua voin todeta suklaan olevan jäätävän hyvän makuista! Suosittelen. Tuolla herkulla luulisi olevan helppoa pysyä lojaalina :)

Rannetuet

Varmastikin puntille tärkein apuväline. Olisi pitänyt ostaa jo ajat sitten, mutta aina se on vain jäänyt. Ostin Gaspin suositut HC Wrist Wrapsit. Nämä ovat minulle ennalta tutut, ja pystyn suosittelemaan näitäkin estoitta. Nämä ovat nopeat laittaa käteen, ja lyhyiksi siteiksi tukevat. Nyrkkeilijöiden käyttämät siteet ovat salilla epäkäytännölliset.



Whey 80

Hyvää roheiinia. Ei aivan yhtä laadukasta kuin Whey 100, mutta riittävän puhdasta amatöörille. Kuitenkin suhteellisen edullista pienelle budjetilleni. Tälla hetkellä minulla on ollut vainn Gainer Pro:ta, jossa on jäätävästi kaloreita (n. 450kcal/annos). Nyt palkkarin kalorit laskee vain kolmannekseen, ja tämäkin tuote olisi pitänyt ostaa jo varhemmin.

Goodlife proteiini patukat

Tuli tilattua 8 lootaa, eli 125 patukkaa. Tarjous oli niin huikea, että en viitsinyt missata sitä. Patukat säilyy pitkään ja minä kun en eväitä jaksa väsätä, niin patukka on hyvä välipala. Luulen, ettei tuohon hintaan saa patukoita toista kertaa.


Onko lisäravinteet must?

Keskustelin vähän aikaa sitten erään skapparin kanssa ravinnosta ja lisäravinteista. Hän kysyi minulta, onko lisäravinteet pakollisia. Eiväthän ne ole. Ihmisen on mahdollista saada kaikkia samoja ravintoaineita ravinnosta kuin lisäravinteista. Lisäravinteet mielestäni vain helpottavat ja nopeuttavat elämää.
Palautusjuoman vetäminen heti treenin jälkeen toki on tehokasta, sillä nestemäisessä olomuodossa hiilarit ja proteiini imeytyvät nopeasti elimistöön ja kroppa ei jää kataboliseen tilaan. Ja samoin tuo Diet Pro on tällaiselle keittiössä kädettömälle miehelle erittäin näppärä välipala.



Ps. Täytyy kiittää erikseen Penaa, joka iltavahvarissa mainosti blogiani xD. Tsemiä treeneihin, and keep rocking Pena!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti