keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Täyspäivästä urheilua!

Myöhäistä iltaa lukija(t), jos tätä äidin lisäksi joku muukin lukee ;)


Tänään oli työntäyteinen päivä ja ihan mieletön fiilis olla nyt omalla sohvallalepäämässä. Startattiin Härskin kanssa päivä olkapää, ojentaja ja rinta treenillä. Olin vähän koutsaamassa, ja täytyy myöntää, että mies teki kunnon sykkeellä treenin läpeensä. Aloittelijoille varmaan pakkotoistot, supersarjat ja pyramidisarjat olis liikaa, mut Nikohan on rasittanut lihaksia pienen ikänsä, niin pistettiin yläkroppa kunnon testiin. Salilta kun kotiuduttiin, niin lenkkikamat niskaan ja Honkasen kanssa tossua toisen eteen. Kesken lenkin poikettiin Mypa-talolle, vedettiin siellä pieni kuntopiiri. Takareiskoja, penkkiä ja vatsalihaksia muutama kierros ja takas tienpäälle. Taisi tulla sellainen reilu 6km juoksenneltua, melko kevyellä vauhdilla. Muutama veto vedettiin lenkin aikana, niin saatiin sykettä korkeammalle. Sen jälkeen Pyryä koutsaamaan, vedettiin selkää ja hauista. Huippu-urheilijaa on aina mukava treenauttaa, sellaiset kaverit tekevät aina hyvällä asenteella :)

Illan päätteeksi lähdettiin Honkasen ja Vivun kanssa (ks. Vanhan Liiton remmistä, kuka kyseessä xD) olkapäätreeniä väsäämään. Siellä vierähti reilu tunteroinen ja pientä videomateriaalia kasattiin. Tämä videomatsku on yhden lukijan toiveesta (terkkui ilXrille:D), eli lukijoita on siis ainakin se kaksi, cool :D Treenivideo, aka VLlog, tullee ulos huomenna, jos minulla on riittävästi taitoa yhdistellä videot yhdeksi pätkäksi. Lets see! Sen enempää en nyt treenistä kerro, näkyy sitten videolta, jos se saadaan kasaan.

Treeni kulkee ja paikat on ehjät, niin on kyllä mieletön fiilis. Välipäiviäkin pitäisi pitää, mutta en jaksa. Pitää takoa, kun rauta on kuumaa :--)

Voisin tähän vielä lisätä ruokailut päivältä ja treenit, jos jotain kiinnostaa, miten tänään rytmitin syömiset treeneihin:

12.00 "Aamupala":
- Lautasellinen puuroa ja mansikka keittoa
- Kolme kananmunaa
- Omega-3 kapseleita ja D-vitamiinia
- Pari lasi maitoa

14.00-15.00 Härskin reenage

15.45- 16.35 Lenkki + lihaskunto

16.40 Recovery palautusjuoma

17.00 Kanaa ja riisiä + cashew pähkinöitä ja jotain kulautin kans kurkusta alas

19.30-20.30 Pyrtsin treeni (sen aikana vedin vielä banaanin hiilareiden toivossa)

20.55 Laturi

20.15 Kaffeeta ja pipari(????)

20.30-21.45 Olkapäiden kuritus

22.00 Proteiinisheikkeri

22.30 Possua :)

Enemmänkin pitäisi ehtiä syödä, mutta kiirettä piti tänään.


Tsemppiä kaikille treeneihin, ja muistakaa syödä hyvin! (:

2 kommenttia: