torstai 28. marraskuuta 2013

Nyt löytyy uutta pätkää, check it out!

Torstai on toivoa täynnä :)


Pätkätöitä tehdään, ja saman niminen Uniikin biisi soi videon lopussa taustalla. Nauttikaa videoista, ja jos sieltä löytyy omaan treeniin jotain uutta, niin kokeilkaa ihmeessä! :) Tarkka katsoja saattaa huomata videolla yhteyden erään tunnetumman Vloggaajan videoiden kanssa :) Check it out!




Tänään hölmöiltiin


Käytiin taas äijien kans hikoilees, ja tehtiin sitten jalkatreeni. Tarkoitus oli tehdä kevyt harjoitus jaloille, sillä sunnuntaina on jälleen jalat ohjelmassa. Toisin kävi.

Leevi "lefa" Tapiola hyppäsi Saviniemestä kyytiin, ja lopputuloksen saattaa arvata. Kumpikaan ei ollut tehnyt maastavetoa yli vuoteen, mutta käytiin siinä leikkimielisesti kisaamaan. (Itsehän leikilläni läpsyttelin, Leevi teki tosissaan, naa :D) Jotakuinkin tähän malliin meni mave sarjat:

100kgx6
120kgx5
140kgx1
150kgx1
160kgx1

Tässä kohtaan leevi nykäisi vielä kiusallaan 1,25kg killuttimet päihin, ja nykäisi sieltä 162,5kg:lla puhtaan voiton roheiinirotasta. Sitten jatkettiin rinnallevedolla. Jostain syystä siinäkin käytiin sitten kisaamaan. Sarjat menivät siinä näin:

40kgx6
60kgx3
70kgx1
80kgx1

Molemmat jäivät tähän painoon.

Sen jälkeen tein vielä jalkaprässissä x määrällä rautaa muutaman sarjan, ja sitten tämän päivän pelleily sai riittää :D Onneksi ei mitään hajonnut, nämä on niitä Dont try this at gym tyylisiä tyhmiä skabaamisia, mutta minkä sitä luonnolleen mahtaa x)

Huomenna tökätään penkistä rautaa ylös ja ojentajia ojennellaan ihan tosissaan, kun koko treenikopla on koossa. Viikonloppu on täällä meillä treenipainotteinen, miten teillä? :p



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti