tiistai 22. tammikuuta 2013

Aamukasan arkea

Tänää tehtiin sitten raskaampi treeni, niinkuin eilen uhittelin. Kello 08.00 hain johtajien tuvasta salin avaimet, ja unisena lompsin hämärään punttikseen.

Ennen treeniä tuunasin teipeillä tehdyt "tikapuut" kuntoon, jotka eilen askelluksissa kärsivät vahinkoa. Tässä kuva "tikapuista", ne näyttävät koomisilta, mutta ajavat asiansa :D

                                          Jesari works!

Tikapuut korjattuani polkaisin kuntopyörällä 9km pituisen lenkin ja suuntasin suihkun kautta aamupuurolle.

Ruosta puheenollen täytyy huomauttaa, että tämä siirtymävaihe bulkkaamisesta terveempää ruokavalioon ei suju täysin kivutta. Haapasaaressa tarjoillaan aamupalalla herkullisia vaaleita sämpylöitä (lue: huonoja hiilareita), joita pyrin välttämään. Kaurapuuro ei ole koskaan ollut mikään suosikkini, mutta onhan se ihan syötävää. :) Sen lisäksi meillä on aina päivällisen jälkeen jälkiruokaa, kuten tänään marjapiirakkaa vaniljakastikkeella. Luulen kuitenkin, että juuri nämä ensimmäiset päivät ovat ne vaikeimmat ja kun oppii uudet ruokailutottumukset, niin sitä ei jää edes kaipaamaan kaikkia herkkuja. On hienoa huomata, miten muut tykkimiehet ovat tässä projektissa tukenani. Ilkka lupasi tänään syödä puolestani minun piirakan. Kuinka uhrautuvaista!

Iltapäivällä oli uuden treenin aika. Siihen sisältyi tikashyppelyä, vatsalihastreeniä ja loppuun 30min pyöräily. Treenin jälkeen oli aika hjuva fiilis, kyllä tämä tästä!

Minulla on ensi perjantaina kotiutus coopper, jossa saan hieman suuntaa tämän hetken kunnosta. Luulen, ettei se oli kovin häävi. Jo 3000 metrin ylitys olisi positiivinen yllätys! :)

Ps. TJ 57

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti