keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hamppareita ja haasteita

Eihän se ihmisen hommaa ole herätä aamulla treenaamaan. Näin tuumi tänään Himasen poika tänään aamulla olisi pitänyt mennä aamuaerobiseen 08.00 ja nukkui sikeästi siihen asti kunnes alikersantti tuli repimään sängystä ylös. Aamupalan syötyäni kolkutti omaatuntoa, ja päätin paikata virheeni menemällä puolenpäivän aikaan hikoilemaan. Jälleen kerran hypittiin tikkailla, rutisteltiin vatsalihaksia ja tehtiin teräviä toistoja kevyillä painoilla. Jaloissa oli eilisen pohjalta pientä kankeutta, mutta sieltä ne shaibat lähtivät liikkeelle ja treenin loppuosa oli jo hyvää tekemistä.

Päivän toisena treeninä sai olla (VIHDOIN!) voimatreeni. Iltatreenissä nosteltiin raskaampia rautoja, mutta sarjat olivat kuitenkin 10 toiston luokkaa ja niitä tuli tehtyä paljon. Selkä ja ojentaja otti hittiä mukavasti. Selkätreeni koostui ylätaljasta, alataljasta ja moottorisahasta. Ojentajalle riitti kapea penkki ja ranskalainen punnerrus käsipainoilla. Näiden jälkeen polte oli sitä luokkaa, että saattoi hyvillä mielin lähteä saunomaan.

Olen tässä aiemminkin maininnut Haapasaaren muonista. (Niille, jotka eivät tiedä, suoritan Haapasaaressa palvelusta). Tänään iltapalalla oli hampurilainen.

                                          Nam.

Olen nyt hiljalleen suuntaamassa kohti VHH -ruokavaliota, ja tällaiset iltapalat tekevät minulle kiusaa :D Kuitenkin kesään on paljon aikaa, ja on turhaa olla liian tarkka syömisistään. Eikä muutenkaan tarkoitus ole olla suuresti miinus kaloreilla, jottei koko bulkki projekti valu aivan hukkaan. Muutenkin tämä loppu palvelusaika (56 aamua) tulee olemaan täynnä kompromissi ratkaisuja, sillä en voi itse vaikuttaa 100% siihen, mitä suuhuni laitan.

Noh, treeni on treeniä, mutta pian koittaa viikonloppu. Viikonloppuna tulee sitten spessu vieras, ja lähdetään huikeella porukalla reissuun. :) Can't wait till weekend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti