torstai 24. tammikuuta 2013

Jauuuuuu!

Oikein maukasta iltaa vain kaikille. Tänään on ollut harvinaisen kiva päivä. :) Se starttasi normaaliin tapaan aamuaerobisella. Vähän herättelin kroppaa kuntopyöräilemällä ja huomasin jalkojen olevan aivan jumissa. Niimpä tein normaalia lyhyemmän treenin ja venyttelin sen sijasta jalkoja. Päivän treenaaminen oli tällä kertaa siinä, sillä tämän päivän ohjelma oli poikkeuksellinen.

Iltapäivällä siirryimme laivakuljetuksella Kirkonmaalle, koska juoksemme huomenna Coopperin testin alokkaiden kanssa. Oli mieletöntä olla jälleen Kirkonmaalla, jossa b-kaudella on päässyt tutustumaan moniin hyviin tyyppeihin. Siitä taitaa olla 130 aamua, kun viimeksi täällä oltiin, joten oli jo aikakin tulla morjestamaan vanhoja tuttuja. Ilta kului nopeasti jutustellessa ja pääsin samaan kuvaan itse marskin kanssa ;)

                                                          Marski ja minä. Minä ja Marski.

Huomenna lähdetään äijien kanssa vetämään hikitreeni Ummeljoen navettaan. Ajattelin seuraavaksi kirjoitella hieman ajatuksia penkkipunnerruksesta ja penkkitekniikasta kuvien kera.. Se kuitenkin herättää aina paljon keskustelua ja se taitaa olla monien salijyyrien lempiliike. Jos joku on kiinnostunut tekniikasta tai erimieltä kanssani, niin keskustelen asioista mielelläni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti